Wednesday, 3 June 2015

Nak Balik !

ada ketika aku rasa down giler! macam sekarang. ya Allah. dah la jauh dengan family, rindu nak balik :( sabar ain sabar. tinggal setahun setengah je lagi then grad. macam lame je setahun tu ngee~~ sem ni paling mencabar kot aku rase. dengan jawatan yg aku pegang aish! berat tu. semoga Allah permudahkan segalanya. aamiin

soal kawan, hmmmmm. alhamdulillah ok. aku je la rase ok, yg lain mane tahu kot2 simpan dendam ke? aiyoo. aku rase aku ni kejam kot sikit dengan member2. assignments group aku nak on time. yg tu yg ni yg tu yg ni. aish! tak boleh tak boleh. kena bertolak ansur sikit :)

belajar pulak alhamdulillah ok. walaupun kadang2 aku tak paham, tak fokus, blur~ bahasa arab ni susah sikit bagi aku tapi so far tak pernah lagi dapat C. 

aku harap, sem ni tak buat aku rase nak keluar kolej laaa mcm mule2 masuk dulu :p hahaha.


Love,
Ain

No comments:

Post a Comment