Friday, 3 January 2014

Biasiswa

Assalamualaikum . hum 
budak budak batch 96 ade dapat tak mcg ni ?


seriously , tak tahu nak percaya ke tak . PTPTN pun kene interview jugak ke ? and , kena bayar pulak tu kalau layak . was was jugak sebenarnya . 


then , MARA pulak dah sedia maklum pasal hal ni . So ? arghhhh .

btw , kos yg ditawarkan dalam text tu *Nurse , Health Science , Bisnes* . langsung tidak menepati cita cita kuuu . saya tak minat sains walaupun saya budak sains . Sains saya jarang nak lepas tong !

what should I do ?








4 comments:

  1. heyy, Allyn pun ada dapat pagi semalam pasal niy. RM500 tuhh dia nak. Memang tak ahh kann hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la pasal kn . So , allyn pegi x ?

      Delete
  2. sggh follow sini...jmpot ke blog....wt plihan y trbaik tuk mase dpn=)

    ReplyDelete
  3. macam tipu je kak ;( MARA sendiri kata tak ada kenakan bayaran :/

    ReplyDelete