Tuesday, 14 January 2014

Persahabatan kepada Couple ?





Perasaan macam ni , mesti ada dalam diri sesetengah orang . ni bagi seorang kawan yg mempunyai perasaan kpd kawan karib . hum . kawan dah lama tapi nak diajak ber'couple' pulak . 

lama lama berkawan pasti akan timbul perasaan sayang lebih daripada seorang sahabat . perlu ke perasaan ni diluahkan ? atau nak biar macam tu je ? nanti patah hati pulak .

sebenarnya , ni hak masing masing . bagi sy , kalau dah lama berkawan tu , tak payah kot nak couple . nanti bila dah clash , konfem dah tak rapat macam dulu . nanti bila dah jumpa mesti segan . 



#Salam Maulidur Rasul . Ya Rasulullah , aku rindu pada mu 


Friday, 3 January 2014

Biasiswa

Assalamualaikum . hum 
budak budak batch 96 ade dapat tak mcg ni ?


seriously , tak tahu nak percaya ke tak . PTPTN pun kene interview jugak ke ? and , kena bayar pulak tu kalau layak . was was jugak sebenarnya . 


then , MARA pulak dah sedia maklum pasal hal ni . So ? arghhhh .

btw , kos yg ditawarkan dalam text tu *Nurse , Health Science , Bisnes* . langsung tidak menepati cita cita kuuu . saya tak minat sains walaupun saya budak sains . Sains saya jarang nak lepas tong !

what should I do ?








Wednesday, 1 January 2014

Gary 'Running Man' Datang Malaysia




Bagi peminat korea semestinya sudah mengetahui berita mengenai dua orang bintang popular daripada rancangan variety korea , Running Man iaitu Kim Jong Kook dan Lee Kwang Soo yang akan menjejakkan kaki ke Malaysia pada Januari 2014 .

Kali ini , Gary atau nama sebenarnya Kang Hee-gun juga  akan berada di Malaysia .Gary yang pernah digosipkan bercinta dengan Song Ji Hyo di dalam rancangan Running Man bakal menemui para peminat di  gedung fesyen Kenanga Wholesale City pada 11 Januari 2014 .

Namun kedatangan Gary bukanlah sebagai wakil daripada program terkenal tersebut , sebaliknya penyanyi rap itu akan tiba bersama , Gil Seong-jeon untuk showcase pertama mereka di Asia . Duo hip jop yang dikenali sebagai Leessang ini akan mengadakan Leesang 1st Asia Showcase in Malaysia .
Jangan lupa saksikan muzik video berjudul Tears dari Leessang !


:: Di ubahsuai dari Majalah Mangga edisi Januari 2014