Thursday, 12 December 2013

LOVE : Kenapa Orang Panggil Saya Playboy ?

assalamualaikum . hi
ok . harini sy nak story pasal playboy .
sy dpt shout dari seorang lelaki . ok sy bgy nama Encik Playboy :) .


ramai sangat ke orang yg panggil Encik playboy ni 'playboy' ? that is my first question .
ok camni . Encik playboy tengok  drama Playboy Itu Suami Aku tak ? sy suke cerita tu , huahua .
ok ni xde kene mengena , iklan sekejap . back to the kisah Encik Playboy ni . 

Maybe sikap Encik Playboy ni yg membuat orang panggil Encik Playboy ni mcm tu .Agaknya
Encik PB ni single , tetapi Encik PB ni duk berkasih sayang dengan ramai perempuan . Itu andaian
pertama sy . andaian kedua sy , kemungkinan Encik PB ni dah ada gf , tapi mengaku single
sibuk dgn org lain . mcm main kayu tiga camtu . so yg mana satu
Encik PB ?

macam ni , nak suruh org stop panggil kita playboy kan ? you just stop dgn perangai you .
back to normal . kalau rasa sayang kat seseorang tu , just dia je ok ? tak perlu org
lain sebagai tempat nak lepas bosan ke ape . SETIA . dah cukup layan .tak payah duk
menggatal dengan org lain . okay ?



Ada problem dengan kekasih ? Jom cerita :) Inbox kat fb , shout or email .






5 comments: