Wednesday, 11 December 2013

LOVE : Cinta Jarak Jauh + Lost Contact

assalamualaikum . hi .
okay . harini sy dah start balik update pasal LOVE . hum . actually ni dah lama sy nak post . tapi asyik tertangguh and busy je kan . sy dapat comment back ni dari 27/4 lg . and sorry kpd Miss A kerana balas lambat ok pasal comment awak ni .

sy dapat comment pasal post post sy yg lepas pasal CINTA JARAK JAUH tu . 

Miss A ni sy memang kenal sgt . rapat jugak dengan sy . problem dia ialah bercinta jarak jauh la . and , dia tanya sy apa yg patut dia buat coz mereka pun dah lost contact .




bila bercinta dengan jarak yg jauh , kepercayaan tu akan hilang sikit . tapi , bila dah lost contact . apa yg kita nak buat ? hah ! bukan lost number phone ok .sebenarnya , Miss A ni ade je tengok si dia kat facebook . Cuma malu nak tegur . percayalah . kalau si dia masih sayangkan kita , dia akan cari balik . and lagi satu , mungkin kita malu nak mesej dia dulu or call ke ape . malu nak bertegur dulu . jgn keras kepala sgt . kalau malu nak bertegur pun , like like je gambar si dia dekat facebook . nanti masuk laa dalam notification dia . and , dia akan start tegur kita balik . slow slow ye sayang . dan satu lg , kalau kita sendiri pun dah rasa tak sayang kan dia , just nak suka suka . lupakan saja pasal si dia . okay ?

sy post ni , atas daripada cerita Miss A . kalau cerita korang pulak , lain la jawapannya . :)



Ada problem dengan kekasih ? Jom cerita :) Inbox kat fb , shout or email .




4 comments:

  1. bercinta ni mmg byk cabaran dan dugaan..huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu . so niesa ad prob ? bole story kat sini :)

      Delete