Tuesday, 31 December 2013

Funny Video - Ketiak Po Po Po

assalamualaikum . hi . 
harini ada satu video nak share . seriously , untuk siapa-2 yang tengah sedih sedih . tengok la video . confirm tak sedih dah lepas ni . hayati liriknya sekali okay ! tabik untuk orang yang letak subtitles kat bawah tu hahaha .

tengok sekali dengan muka budak ni . macam nak mintak penampar pun ade bhaha . enjoy :D




2 comments:

  1. Kahkahkah! Macam betul le pulak eyh lirik tu. Hadohai, dengan muka dia.. Macam kena ja aih.. >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha . kan ? tu la pasal mcm kena je :)

      Delete