Tuesday, 31 December 2013

Funny Video - Ketiak Po Po Po

assalamualaikum . hi . 
harini ada satu video nak share . seriously , untuk siapa-2 yang tengah sedih sedih . tengok la video . confirm tak sedih dah lepas ni . hayati liriknya sekali okay ! tabik untuk orang yang letak subtitles kat bawah tu hahaha .

tengok sekali dengan muka budak ni . macam nak mintak penampar pun ade bhaha . enjoy :D




Monday, 30 December 2013

Just Give Me A Reason Lyrics - Pink ft Nate Ruess







Right from the start
You were a thief
You stole my heart
And I your willing victim
I let you see the parts of me
That weren't all that pretty
And with every touch you fixed them

Now you've been talking in your sleep, oh, oh
Things you never say to me, oh, oh
Tell me that you've had enough
Of our love, our love

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
We're not broken just bent
And we can learn to love again

I'm sorry I don't understand
Where all of this is coming from
I thought that we were fine
(Oh, we had everything)
Your head is running wild again
My dear we still have everythin'
And it's all in your mind
(Yeah, but this is happenin')

You've been havin' real bad dreams, oh, oh
You used to lie so close to me, oh, oh
There's nothing more than empty sheets
Between our love, our love
Oh, our love, our love

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
I never stopped
You're still written in the scars on my heart
You're not broken just bent
And we can learn to love again

Oh, tear ducts can rust
I'll fix it for us
We're collecting dust
But our love's enough
You're holding it in
You're pouring a drink
No nothing is as bad as it seems
We'll come clean

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
That we're not broken just bent
And we can learn to love again

Just give me a reason
Just a little bit's enough
Just a second we're not broken just bent
And we can learn to love again
It's in the stars
It's been written in the scars on our hearts
That we're not broken just bent
And we can learn to love again



Oh, we can learn to love again
Oh, we can learn to love again
Oh, oh, that we're not broken just bent
And we can learn to love again

Thursday, 12 December 2013

LOVE : Kenapa Orang Panggil Saya Playboy ?

assalamualaikum . hi
ok . harini sy nak story pasal playboy .
sy dpt shout dari seorang lelaki . ok sy bgy nama Encik Playboy :) .


ramai sangat ke orang yg panggil Encik playboy ni 'playboy' ? that is my first question .
ok camni . Encik playboy tengok  drama Playboy Itu Suami Aku tak ? sy suke cerita tu , huahua .
ok ni xde kene mengena , iklan sekejap . back to the kisah Encik Playboy ni . 

Maybe sikap Encik Playboy ni yg membuat orang panggil Encik Playboy ni mcm tu .Agaknya
Encik PB ni single , tetapi Encik PB ni duk berkasih sayang dengan ramai perempuan . Itu andaian
pertama sy . andaian kedua sy , kemungkinan Encik PB ni dah ada gf , tapi mengaku single
sibuk dgn org lain . mcm main kayu tiga camtu . so yg mana satu
Encik PB ?

macam ni , nak suruh org stop panggil kita playboy kan ? you just stop dgn perangai you .
back to normal . kalau rasa sayang kat seseorang tu , just dia je ok ? tak perlu org
lain sebagai tempat nak lepas bosan ke ape . SETIA . dah cukup layan .tak payah duk
menggatal dengan org lain . okay ?



Ada problem dengan kekasih ? Jom cerita :) Inbox kat fb , shout or email .






Wednesday, 11 December 2013

LOVE : Cinta Jarak Jauh + Lost Contact

assalamualaikum . hi .
okay . harini sy dah start balik update pasal LOVE . hum . actually ni dah lama sy nak post . tapi asyik tertangguh and busy je kan . sy dapat comment back ni dari 27/4 lg . and sorry kpd Miss A kerana balas lambat ok pasal comment awak ni .

sy dapat comment pasal post post sy yg lepas pasal CINTA JARAK JAUH tu . 

Miss A ni sy memang kenal sgt . rapat jugak dengan sy . problem dia ialah bercinta jarak jauh la . and , dia tanya sy apa yg patut dia buat coz mereka pun dah lost contact .




bila bercinta dengan jarak yg jauh , kepercayaan tu akan hilang sikit . tapi , bila dah lost contact . apa yg kita nak buat ? hah ! bukan lost number phone ok .sebenarnya , Miss A ni ade je tengok si dia kat facebook . Cuma malu nak tegur . percayalah . kalau si dia masih sayangkan kita , dia akan cari balik . and lagi satu , mungkin kita malu nak mesej dia dulu or call ke ape . malu nak bertegur dulu . jgn keras kepala sgt . kalau malu nak bertegur pun , like like je gambar si dia dekat facebook . nanti masuk laa dalam notification dia . and , dia akan start tegur kita balik . slow slow ye sayang . dan satu lg , kalau kita sendiri pun dah rasa tak sayang kan dia , just nak suka suka . lupakan saja pasal si dia . okay ?

sy post ni , atas daripada cerita Miss A . kalau cerita korang pulak , lain la jawapannya . :)



Ada problem dengan kekasih ? Jom cerita :) Inbox kat fb , shout or email .




Tuesday, 10 December 2013

Update Blog

assalamualaikum . hi .



so apa khabar ? dah lama sy tak update blog ni . Well , budak baru habis SPM :) . busy la sikit kan . hum . jawab exam aritu pun tak ade la senang mana , susah itu mesti . I dah try my best even addmath and kimia buat sy rasa nak bunuh diri .okay . 
satu hari sy habisan masa utk edit , update blog ni .simple je kan :) takpe yg penting sy suka . so , nanti sy update blog lagi ok ?