Saturday, 27 April 2013

Cinta Jarak Jauh :)


assalamualaikum .
haii :)
post ape erk kali ni ?
humm .
ade tak kat sini couple jarak jauh ? 
haa ~

Cinta Jarak Jauh :)



Biasanya Cinta Jarak Jauh ni tak kekal lame kan ? maybe dlm sebulan dua bulan camtu ?
or ade sampai setahun ? wow ! bagus-2 .

dalam Cinta Jarak Jauh ni ade dua :
a) Cinta yg tak tengok muke ,
b) Cinta yg dah kenal lame

Cinta yg tak tengok muke nii , haaa ! mcm couple tak pernah jumpe laa . suke sangat couple
pahtu langsung tak terpikir nak jumpe . pahtu main sent-2 pic je . entah betol entah tidak
pic yg dihantar tuu . entah-2 artis indon takk tuu ?

Cinta yg dah kenal lame ni , korang dahh lame kenal dia . dah lame bercinta dgn dia .
tut tut , dia kena pindah kerja ke , pergi sambung belajar ke .

camne nak kekalkan Cinta Jarak Jauh ni erk ?

tak susah . yg penting :
1) SETIA .
2) Jangan lost contact
3) selalu percaya pd pasangan sendiri ( even dia tipu , buat-2 percaya je . pahtu kite
tipu dia pulak )

haa ! oke oke . dah dah ! 

p/s : ingat ! sayang mane pun kita kat seseorang tuu , sayang akan ALLAH swt lebih dari segala-galanya lagi ok :)

eh ! apsal blog aqu dahh jadi blog cinta ni ?



2 comments:

  1. betul. Allah is everything to us. Allah yang memberi jodoh. kita hanya merancang dek, Allah yang tentukan :)

    ReplyDelete