Tuesday, 23 April 2013

10 tanda-2 hubungan TAK kekal lama :(


assalamualaikum .
hai . hum :)


ade kat sini da putus cinte ? or maybe gadoh ngn pasangan ?
haaa ~ jom share !

10 tanda-2 hubungan TAK kekal lama :(

1) Si dia selalu mengawal pergerakan kita sedangkan kita sendiri tak boleh tahu pasal aktiviti luar si dia .

2) kita dan si dia selalu bergaduh even benda yg remeh-temeh je .

3) kita semakin bosan bersamanya , nak tengok muka pun dah rasa benci .

4) si dia mula bangkit membangkit cerita yg dulu-2 , contoh mcm wangnya yg dibelanjakan utk kita , hadiah yg di baginya dulu-2 . and , mengawal perbelanjaan kita .

5) kita dan si dia dah mula berahsia .

6) kita tidak lagi bebas membuat keputusan sendiri dan sering dikongkong .

7) si dia kurang mempedulikan perasaan kita .

8) si dia berubah sikap dan kurang memanjakan kita lagi .

9) si dia mula menyuruh kita mengutamakan dia dalam segala hal .

10) kita pun dah mula minat kat orang lain , and pahtu nak couple dgn yg lain pulak .

so ? ade tak tanda-2 mcm tu ? kalu ade , n still sayangkan hubungan tuu lagi .
mohon dijauhkan .

ingat ! sayang mane pun kita kat seseorang tuu , sayang akan ALLAH swt lebih dari segala-galanya lagi ok :)

1 comment: