Tuesday, 18 December 2012

5 Alasan Lelaki Bagi Kat Awek Bila Nak Clash


assalamualaikum .


5 alasan lelaki bagi kat awek bile nak clash :

♥ awak , sy tak sesuai utk awak . awak terlalu baik utk sy . [ bile dah couple 5bulan baru kaw nak ckp tak sesuai , asal tak ckp mule2 kenal . buat awek frust nonggeng je ] OMG OMG !

 sy nak belajar dulu . nanti senang nak dpt kerja , bolehh la sy tanggung awak . sy nak fokus[ mcm la spm kaw tu lulus , spender kaw pom mak kaw beli lagi nak tanggung anak dare orangg plak .] OMG OMG !

 kite stop dulu urr . InsyaAllah kalau ade jodoh nanti kite jumpe lagi [ korok mung ! ] OMG OMG !

 ma sy tak bagi couple . [ aaa , kaw kim salam kat ma kaw tuhh , ckp je la MA tu awek kaw , well MAMA PAPA ] OMG OMG !

 sy dah bosan bercouple .[ aa , bagos ah tu . keesokan hari buat relay kat fesbuk dgn orang laen ] +actually , ni alasan abg sy , Arman . OMG ! OMG !



6 benda perempuan buat bile lelaki mintak putus :

 menangis dalam bilik , tak makan . [ 3hari tak mandi wooo !]

 ngadu kat member [ tempat ngadu ]

 bunuh diri [ sesetengah je laa , yg akal pendek . n pakwe terlalu hensem , tak sanggup nak putus ]

♥ telan ubat tidur . [ nak tenangkan fikiran ]

♥ luah perasaan kt blog [herr , yg ade blog je] . paling lapok , tulis lam buku diari .

dan , yangg paling best :
♥ CARI PAKWE BARUU WOOOOO !



 now , everybody hurts . everybody = *girls . 



sesetengah alasan daripada : Farah Shafida , hehhe



No comments:

Post a Comment