Wednesday, 31 October 2012

SMS LAWAK


assalamualaikum . hai , hurm .nak share something yg best .

KOLEKSI SMS LAWAK.



_____________________________________________________

orang giler cakap kite yg tak giler ni giler .
giler betol orang giler tu cakap kite yg tak giler ni giler .
orang giler yg giler cakap kite yg tak giler ni gile memang giler
sebab kite yg tak giler ni die kata giler .
giler kan orang giler yg giler tu cakap kite yg tak giler ni giler .
kite yg tak giler ni dah naik giler sebab orang giler yg giler tuu cakap
kite yg tak giler ni giler .
sekarang kite tau siapa yg dah giler .
mesti orang yg baca mesej giler ni dah naik giler . hahha

_____________________________________________________

kegarisan ...

sedia ...


mula !!













hehhe







sampai disini saja senaman ibu jari utk hari ini! kalau nak lagi mantap ibu jari tu,
rajin-rajinlah buka sms ni . huhu

____________________________________________________

SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS
SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS SMS .
See , how nice i am . I'm sending you so many SMS !

____________________________________________________

rinduku umpama ombak yg berhenti ,
kasihmu bagai pantai yg setia menanti ,
tidurku dibuai mimpi ,
tapi tidurmu ,
masyaAllah , keluar air liur basi . ha3x

____________________________________________________

Abu : Mamak ! bagi roti Najwa Latif satu !
Mamak : haa ? roti apa itu ?
Abu : roti kosong kosong ..
Mamak : untuk siapa ?
Abu : untuk dia hey ! untuk hey ! untukk dia .

_____________________________________________________

there are five ways i can describe you as a my good friend !
BEST
UNDERSTANDING
SPORTING
UNIQUE
KIND
in shortform , you are B.U.S.U.K
wawawwa . I'm jk .

_____________________________________________________

bilo kawe tengok mentari ,
kawe napok demo ,
bilo kawe tengok bule ,
kawe napok demo ,
bilo kawe tengok lautan ,
demo lagi ??
acu dok tepi gak . kalut wehh !! haha

_____________________________________________________

aku nak bagitau yang aku nak bagitau haritu tapi aku memang nak bagitau
sangat tapi tak tahu macam mana nak bagitau tapi memang nak bagitau ah .
apa yang aku nak bagitau ni penting , kau kena tahu ar apa yang aku nak bagitau
ni sebab aku nak bagitau dah lama dah tapi tak ingat nak bagitau ,
jadi aku nak bagitau kat kau hari ni yang aku nak bagitau harituu yang tak
ingat nak bagitau tu . aku nak bagitau yang aku memang nak bagitau ar kat kau
yang aku nak bagitau 
AKU SAYANG KAU KAWAN !! hahhahha

_____________________________________________________

cinta betol ke buta ?
benci betol ke sayang ?
kekasih betol ke setia ?
sahabat betol ke sejati ?
orang yg baca sms ni , betol ke tak betol ??

_____________________________________________________

demi awak 
saya sayangkan awak
demi saya
saya cintakan awak
demi kita
saya nak hiduo bersama awak
demi Allah
saya tipu je ..

______________________________________________________

masyaAllah cantik nye orang baca sms ni .
subhanaAllah senyuman manis sangat .
Allahuakbar dia pandai memikat hati .
Astagfirullah salah sent .. ha3

______________________________________________________



nampak tak ?
nampak apa ?
itu .
ap ?
yang gitu2 !
yg itu ke?? yela..
knp dgn dia ?
dia comelkan .
siapa ?
laa , orang yg sent SMS ni laaa .
hhahahhahah

_____________________________________________________

haaa! tu je laa yang dapat kite share dgn korang . harap korang suke :) .
bye bye . assalamualaikum .

#pic ni mase hari raye korban aritu .
SALAM AIDILADHA .




Thursday, 18 October 2012

16.10.1996



assalamualaikum .
 
 
I'M SIXTEEN NOW ! YAHUUU ~~



daa tua da kite :) hehe . Malas nak post panjang-2 , nanti penat pulak  korang membace :) . Just nak post pics je .



takyah post pics banyak sangat nanti penat pulak korang menengok nye . :)


bubye ! Jom buat lesen motor jom . :) hehe , peace ^_^